GRATISBIO

Jag antar att det allra flesta har hört talas om Gratisbio.se? Jag själv har inte varit inne på sidan på ett tag men idag när jag loggade in så märkte jag att hela sidan har ändras det är nästan som ett  litet community, där man kan bli vänner med människor och skriva till dem och sånt.Jätte roligt verkligen! :)




Gratisbio.se kan man tjäna ihop till presentkort på många sätt, bland annat dessa:
♥ Värva vänner
♥ Besöka sidor
♥ Tävla och vinna poäng
♥ Köpa saker på nätet
♥ Delta i undersökningar
♥ Vara aktiv på sidan


Den här listan kan göras väldigt lång och det är super enkel! Men det allra bästa är ändå att ingenting behöver kosta! Och det är inte alls svårt att samla ihop poängen! Bli medlemmar nuu: Här: Gratisbio.se



DAGS ATT SOVA

Egentligen är klockan inte tillräckligt mycket, jag menar jag brukar aldrig vara trött förens efter två-tre kanske. Men jag känner verkligen hur osmart jag börjar bli nu och när jag känner såhär så blir jag ledsen för jag är ju ganska så smart egentligen. Men jag har ett knep för att "komma på fötterna igen" Och det är helt enkelt att lägga sig och sova i (några) timmar. Har hört att när man sover så slappnar kroppen av och börjar tillverka nya hjärnceller. Vilket verkar funka för när jag vaknar på morgonen runt tolv halv ett tiden så känner jag mig sååååå smart och (snygg) fast det är jag ju alltid. Men ändå..


Så nu: Mot sängen!!!


Ps. Vill ni ha flera sånna här tips?

/C

SITTER I SKOLAN

Vi har engelska men såklart så jobbar vi inte eftersom att vi är rebeller. Hehe, för er som inte vet vad det är är det en förnyad version på en fjortis. Alltså, vita läppar, men med mörkt hår - inte blont. Push up - men inte rosa kläder. Och en sådan som sköter skolan perfekt..... Ingen gangster alltså.

Men nu har vi tid hos läpp-doktorn, lite större ska de allt bli!

//M

Bortskämd

Hade lite tråkigt under matte lektionen och satt och räknade ihop hur mycket jag fick förra året, när jag räknade på det så var det saker för ca: 107 tusen. Men jag vet inte riktigt kan väl ha missat något, men någon 1000 lapp hit och dit spelar väl ingen roll?




Detta kanske inte kommer gillas de jag skriver nu, men här kommer det


jag hatar att gå in i affärer som Bikbok och Gina tricot..
Tycker de är fattiglapps affärer ( till och med om jag hittr något snyggt )
när jag köper häst grejer så duger inte hööks grejer längre!!!!!
Får jag välja själv så skulle jag lagt alla pengar på mig.
Jag får smink för ungefär 1000 kr i månaden.

Jag får de jag pekar på !


Det är bara som jag är .. Och att jag gillar glam är väl inte det bästa för en plånbok ..

RSS 2.0