BANTA????????

Har kollat runt lite bloggar.. varför skriver alla om bantning och typ att dom äter så nyttigt? Och verkligen gör allt för att gå ner i vikt? typ; ahh idagh så sprang jag till skolan på 2 minuter liksom? och då fick jag min dagliga motion? asså WTF! man kan ju fan inte komma till skolan som en jävla svetthhög? spring en längre sträcka istället, efter skolan det räcker verkligen inte med 2 minuters springning, vilka mesar! sen ser man på deras bilder typ att det ligger godispapper ch skit i hörnen? vafan vill ni verkligen gå ner i vikt eller komma iform gör det rätt då klantskallar /puss

hohohoh

hejhejhejhejhej babes! lessen för jävligt dålig uppdratering.. har haft bättre för mig än bloggen! tyvärr.
Och jag vet att ni är ledsna men asså, det finns ingen anledning till det.. för nu kör vi igen! lr helgen var förresten skit skoj och jag har ett REKORD!!!!! kan dricka 4 st 2,25!!!! WOHOO! men då hade jag ätit på kina resturangen innan och 4 mackor och lite choklad, men ändå bra vA?


PARTY

Idag ska jag festa gärnet med mina babes! Härligt måste få i mig något att äta så jag inte blir lullig efter bara en 2,25, helt waste om man ska däcka liksom när man inte druckit så mycket.. Om jag äter lite så ska jag nog klara 3 stycken 2,25or. Jag är rätt tålig ändå.. okej förra helgen då spydde jag efter två 2,25or men asså jag hade inte ätit något, och det gick åt helvete bara ;););) Men jag är en hårding, klarar det mesta ;)


puss på min fula ankunge som säkert ligger hemma och sover/c


Torsdag

Jag har inga kommentarer angående C:s diskussion innan idag. Ni vet alla att vi har ungefär samma hjärna. Fast min kapacitet är högre. Haha nej men båda har Iq över hundra iallafall. Men ja, självförtroende är bra att ha och det finns nog många människor där ute som är jävligt stolta över sig själv os.v. Vi är två utav dom.

Jag har rätt mycket läxor på hög här hemma och jag har inte skött skolan spciellt bra den här första veckan. Synd men jag har haft mycket att stå i och ta tag i. Men hallå, vem orkar matteprov två dagar i rad och en STORT-utav-helvete svenska arbete om INGENTING? Inte jag i alla fall. Tycker att lärarna borde få läxor av oss också. Tycker ni inte det låter som en bra idé?
Nu ska jag hoppa in i duschen, skrubba så det går hål och lägga på min älskade idomin. Sen är jag pussbar igen. Efter många om och men.

Kommentera inlägget under om DITT självförtroende.
Är det bra eller dålig? Är du nöjd med dig själv?
Det borde alla vara:)

/ M.

They call me mr plastic fantastic

JAG ÄR bäst snyggast otroligt bra. Jag är världens bästa inga har inga komplex! Hela är jag är underbart jävla bra. Jag haha Självförtroende? ja,visst. Starkt sådant.

Det är väl bra med självförtroende, eller hur?
Egentligen kanske inte mitt är så där jävla bra som jag nyss skrev ;) men alltså det är ju inte dåligt eller så. Självförtroende har med självbild att göra, man liksom jämför sig med andra? eller? jo det tror jag iaf. Men kolla hära typ om jag är snygg och typ min kompis inte är lika snygg som jag? då kanske hon jämför oss, och får dåligt självförtroende..? Och man kan ju egentligen inte jämföra sig med andra (allra minst mig) när det gäller snygghet ;), driiiv. men nej det ska man faktiskt inte göra. Alla ser ju olika ut eller? endel är snygga endel fula? Endel är smala och endel feta som höghus? men asså whats the big deal? Det gör inget, alla ser olika ut, även fast vissa försöker göra att för att få ultrablont hår.. Eller är de, man dras till eller? aja nu ska jag gå och se om mamma lagat mat till mig ;) hejdå!/ c


Glass....


Nyss tryckt i mig den här..assåh ni fattar inte hur jävla mätt jag är ååh, jag spricker. Nu känner jag mig helt fet, helt upsvällt nni fattar? ÅH får väl ta och gå ut och spriga idag ingen!!! Jag fattar inte varför jag äter den här skiten. haha. men det är ju gott? och jag har verkligen förtjänat den bättre? Etfersom att jag haft sån jävla mensverk så sitter den alldeles utmärkt ;) Och glass är ju gott också? Jaaaaaaaaaa!

godnatt

Gosh vad trött  jag blev bara sådär ;( Men ändå skola imorogn och 2 prov som jag inte övat på.. usch känner mig hemsk.. haha jag suger i skolan nu vet ni det och jag får pengar om jag får G, därför försöker jag sköta skolan så bra som möjligt och jag vet att det är för mitt egna bästa..m är lite bättre än mig för hon gör sitt matte prov på ca 15 min och jag måste sitta hela lektionen, så hon är bättre än mig ;)  Men iallafall Godnatt mina små sockertoppar.

jag kan ;)

Typ 6 timmar sen jag skrev? bättring ska skeeee asså ;) ett långt tränings pass satt alldeles utmärkt. och nu har jag bestämmt mig för att jogga några kilometer varje måndag, inte illa för en latmask som jag? nejnejeej Duktiga jag.

ARG?.. lite ;)

Asså nu är jag så jävla förbannad! Mitt idomin är borta och mina läppar ser hemska ut!! fyfan, måste köpa nytt innan jag dör typ? och förresten Vi är inga fjortisar? Snälla asså Vi är oss själva, alltså inte som någon annan.. Bara för vi har lite idomin så är vi värsta fjortisarna lr? NEJ  ville bara säga det ;)


Röka?

Min smokar vän m är fortfarande ute och röker.. och jag börjar undra vart hon tatt vägen liksom?  Hur många cigg hinnner man röka på över en timmer, eller vafan gör hon? Får at ett allvarligt snack med henne sen asså! För jag är emot Rökning skulle aldrig någonsin  ens hålla i en cigg, eller allra minst röka. Kan bara se negativt med det men jag har juh rökt innan men jag slutade för jag fick 5000 kr av mamma för att jag sluta så slå den ni ;) Det kanske blev lite rörigt? men ibland kan jag smaka men bara ytters sällan puss babe/c


MIN FRÅGA; Röker ni? har ni testat?

Första inlägget för idag

Hej! Just nu sitter jag hemma på håltimma och väntar på C. Vi ska väl inte göra så mycket, funderar på att baka men vi får se. En lektion innan i skolan och de vart elevensval, skiiit tråkigt! Så stack hem sen efter det och nu har vi håltimma(om fem minuter). Nää nu ska jag ut och dra en jävel.

dra en jävel = röka en cigg
pusspuss

Tankeballongen ska sova

Hej igen! Jag har hämtat mig från alla skönhetsoperationer och jag mår bra igen. Haha! Såg att C skrivit ett inlägg och jag måste bara säga att det var grymt längesen jag solade! Ser nog ut som snö brevid henne eller något. Men jag känner faktiskt inte lika mycket sug. Sommaren är ju snart här?
Skulle bara säga godnatt och så. Ska in i duschen snabbt sen lägga på lite idomin(Åh vad hade vi gjort utan dig?) och gå och lägga mig faktiskt. Kanske att jag käkar någonting snabbt med. Ops! Men det gör nog ingenting på kroppen va?

Jag är ingen utseendefixerad bimbo. & om jag hade varit det så hade jag verkligen inte erkännt det för er. Snart kommer det bilder på oss också om ni är nyfikna. C ska bara få ny kamera och så. (Jag är den fattiga, hahahahahah).
GODNATT / m.
                                                                       

Hej brudar!

Hej brudar! Shiiiit vad brun jag är nu alltså tänk er själva på tre dagar  har jag solat 1 h och 50 min ojoj....neger, im almost there. Det är snyggt att vara brun, eller tycker ni inte det?  I love it.

Har precis duschat och myskläderna är på. Vad annars liksom? Desperate housewives börjar nu på 5an vilken minut som helst, dubbel avsnitt desutom.. jag tror jag bänkar mig fdär och kollar om det är något att se på. Det blir väl kanske ett till inlägg innan jag lägger mig! Håll ögonen öppna bitches.

/ C


To the top? Im already there baby..

Skönhetsoperationer.
Ja det verkar vara ämnet idag. Ärligt talat så är jag nog varken för eller emot, låt folk göra som dom vill lixxom. Det är la deras problem om dom dör på kuppen? Även fast jag kan tycka det är fint med stora läppar, bröst osv. Så är det nog aldrig något jag skulle göra just för att jag är så snygg redan. I don't need to reach the top, Im already there baby!

Men visst, när jag blir lite äldre kanske min kroppsuppfattning ändras, jag menar jag är bara femton än. Sen om fem år kanske jag sitter där med läppar Angelina joliex2 och bröst som Lolo ferrari? Vem vet ;) Bara man trivs såh..


lolo ferrari. överdrivet?


Kissie verkar juh trivas med sina fejkade plutläppar och det kanske vi ska ge henne en applåd för? Jag skulle dåh aldrig gå ut och se ut på det viset. Visserligen gillar jag det, men när man inte gillar personen så kan man inte gilla ett par uppstoppade läppar på denne juh. Ännu värre blir det när hon kletar på rosa läppstift i stooora mängder som alla andra bimbobloggerskor.. Usch. Men inget är ju värrre än Dessie med synliga strumpor innanför bhn. Fyfan va sorgligt.

Question of the day: Skulle du kunna tänka dig att göra en skönhetsoperation av något slag?

Kisskiss / Den tankefulla av oss, M.

justify

Nu ska jag äta lite mat sen så kom jag på att jag ska åka och sola solarium alltid skönt att sola kanske inte blir så länge denna gången 50 miuter kanske.. men alltså Ju längre, ju brunare. ju snyggare ;) sen drar jag och joggar en runda några kilometer bara sådär. Perfekt assååh.  Pusss.

Vad gör man inte..?

Tandläkaren ringde nyss, usch jag hatar det..men ärligt hur kul är det att gå dit, få borsta tänderna, höra hur dom klagar på en för att man har nåt små hål (som dom inte fixar??) och sen gå hem? vadå jag kan juh borsta tänderna hemma eller? GOSH Klockan tio imorgon är det jag som ska på en liten "kontroll" igen.. SUCK. haha shiiit vad jag klagar. egentligen är det rätt bra ändå ;)

Föresten så hade jag tänkt att bara ta det lungt ikväll, as usual hehe. Kanske en lång jogging tur skulle sitta fint?  Ja, jag tror det och försesten är det bara bra för jag skulle behöva det! Allt för perfekt kropp? haha.
 

Spets är snyggt.




Visst är det snyggt? inte bara jag som tycker det va? nej.. visste väl det ;)

Alltså du fattar inget,

Godmorgon har precis vaknat och sitter här i mina myskläder. Skolan börjar om exakt 42 minuter  och jag har inte ens sminkat mig??! ops måste hitta något att sätta på mig med, gosh jag hittar inget i min gaberob det är så jobbigt.. antagligen har jag för mycket kläder och för dålig på att bestämma mig.Oj, sa jag att jag var dålig? bättring ska ske för jag är ju faktiskt bäst ;)

Så om jag ska hinna får jag lämna datorn och snabba på nu såååe PUSS babes

Godnatt bloggen

Efter som att min kamera är sönder så kan jag tyvärr inte lägga in bilder just nu iaf. Alltså min dåliga 5mp mobilkamera är så jävla kass asså. gaaah fy. Jag måste be mamma om en ny mobil med aja men det får jag säkert ;)  eftesom att jag är så jävla snäll.. har jag nämt att jag är snygg med? ja.. jag tror faktiskt att jag har gjort det.. men nu vet ni det ;)

Min säng sunkar och jag är shiiit trött så jag tror jag gå och lägger mig det är juh ändå skola imorogn. Bad också men kan tyvärr inte vara med har ju nyss gjort nya naglar ;)))  Godnatt Babes.


idomin ska det va.

Ja.. juste.. Idomin.. ser naturligt ut (om man använder lagom mängd!) alltså det ska inte vara så överdrivet liksom, för det ser förjävligt fult ut asså, precis som rosa äckligt läppstift som "stor bloggarna har" uuuuh. Idomin är bra för läpparna också. Och det bästa av allt man ser snygg ut. lr jag är ju fullt medveten om att jag är snygg utan med ;)

Dålig kvalitet på bilderna men asså råkade trampa på kameran, den gick sönder ;S  oopps vad klumpig jag är, hihi får ny innom en vecka ;)  Men SER NI HUR JÄVLA SNYGGT DET LR?? vad var det jag sa ;);)
 

Diet

Här sitter lilla jah med en glass i handen, det är däremot mango på så jag borde väl inte få skullkänslor efter jag käkat den väl? Näää. jag skulle nog behöva en eller två till till mina 45 kilo eller?
Jag förstår mig inte på folk som äter alldeles för mycket, ser dom inte att de syns på kroppen sen eller? Och supersmala personer förstår jag mig inte heller på.. Men man är väl som man är och de kan man inte hjälpa. Allt de här kanske beror på att jag själv är rädd för min egna vikt? Nää förresten jag vet att jag är snygg! Men om man nu skulle vilja gå ner/upp i vikt, vilken metod är bäst?
För dom som vill gå upp - MCDONALDS HERE WE COME
För dom som vill gå ner - Jag tror expedtition robinson är bäst? håller ni inte med? Skulle vara grymt att testa iaf och dom som är med förändras ju totalt. Sen är det inte är nyttigt för kroppen de skiter man i.. Någon som skulle behöva lite robinson i vardagen är nog Kissie...

eller var jag för överdriven nu? Det kanske bara är läppförstoringen som får henne att se lite pluffsigare ut.. Vad vet jag.
Ha en fortsatt bra dag!:D

En fråga.

Entligen har jag vaknat,... lr  vadå? klockan är juh bara ett.. inte så farligt kanske. Ibland sover man juh längre och då är ett ganska tidigt? jaja.  Men ändå gårdagen blev väl inte som planerat, skulle nog inte druckit så mycke.. (2 st 2,25) men whatever man lever bara en gång ;)

Juste vi börjar med en "ny" sak... dagens fråga. Jag satt och kollade på tv och så kom den ideen upp i mitt huvud. Jag är så Jävla smart! thats it liksom.

Så.. Hur mycket kan ni dricka innan ni blir lulliga?


Empati existerar inte här!

Fel, fel fel.. Jag undrar om ens empati existerar någonstans. Man gör väl allt för att man själv ska vara glad eller? Även om det betyder att man kränker andra eller får dem att må dåligt. Det är inte att vara självisk.. Det är nog bara att älska sig själv tror jag ;))

Deal with it. Festen var stökig och jag kände mig inte ett dugg lullig! Men så är det väl när man är en partybrud som fått i sig alltför mycket sprit,cider,vin och öl under sina år som självsäker bitch. Iallefall såå fick c i sig för mycket och vi fixade snålskjuts hem. Babie jag tycker synd om dig ! Nu sitter jag här och hon ligger i sängen, spyr som en jag vet inte vad.. spyfluga? Det är synd efter två 2,25or eller? Hoppas hon mår bättre imorron iallefall :) dåå blir de till att plugga lagom, blogga lite och ladda tills skolstarten igen.

Ha en bra natt
puss på skinkan

sol

Shit asså, Solningen gav verkligen resultat jag är skitsnygg! eller vi är ;) elr iof vi har alltid varit snygga men nu är vi extra snygga! Nu ska vi sminka oss och sen inväg på fest! have a nice day babes. =)

Glass?

Nu ska vi iväg och sola i en timma eller nått. Se om vi får någon färg, hihih:D Men det får vi nog och sen ska vi hem igen och sen blir det nog lite fest skulle jag tro. Blir nog inte mycke dricka, typ varsin 2,25a. Fast det räcker för oss, ganska lulligt :)
puss babes- ta de lugnan nu i festtider!


Läpptävling!

Vi hade tänk att ha en liten läpptävling här(Nej vi har inte snott ideen från någon Vafan?).. Men iaf.. Vi lägger ut fyra bilder¨på läppar vi tycker är snygga så får ni rösta genom att skriva en kommentar med numret på dom läpparna ni väljer. Låter det braa? Hahah ni behöver inte svara på det, jag vet redan att det är bra. Graaaow ;)


1. Sockerläpparna
2. Pussmun
3. "seduction" tungläpparna
4. Leendeläppar

Sugen på att göra en liten header?

Hej folket!
Om ni undrar varför våran blogg ser ut som den gör så kan jag säga er att det är för att vi inte vet hur man gör. Haha, det är seriöst. Vi vet ungefär men är mer erfarna av devote och det är inte alls samma sak! Vi kan mer om smink o sånt... ;) om någon snäll själ skulle vilja fixa bloggen(UTAN att få några jävla pengar) så får ni gladeligen göra det!!

Flashers

Hej! Det är vi som är flasher(s). Två tjejer på femton år som har alltför mycket i hjärnan och som väldigt gärna säger vad vi tycker och tänker. Om vi inte gillar dig så kommer du nog också att få reda på det. & för guds skull ta det inte personligt för vi känner ju ändå inte dig. Eller hur?

Angående namnet "flasher" som förövrigt betyder blottare på svenska. (För er newbies som inte kan engelska). Vi är inga blottare som springer nakna på stan i vårat lilla samhälle. Nej, det betyder att vi blottar hela vårat såkallade privatliv för hela svenska folket i den här bloggen. Från och med idag kommer våra liv kretsa kring den här och vi är inte rädda för att visa lite "naken hud". Nej, vi ska inte strippa framför kameran därav situationstecken. Förbered er på trubbel, dubbeltrubbel.

Alla andra wannabe bloggare som te.x Dessie, Paow, Kissie med mera. Fuck er - this is some real shit!
You know you love us

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0